Oko

Králík na bazalce s patizonem

Jídla z patizonů

Budeme potřebovat: 4 porce králíka, 1 patizon, sůl, pepř, bazalka podle chuti, 2 houby, 10 dkg másla na zjemnění

Postup přípravy: Maso nasolíme, opepříme, vložíme do pekáčku, přidáme bazalku, podlijeme a dáme péct do trouby vyhřáté na teplotu 200 °C, nakrájíme patizon na nudličky, houby také okořeníme dle chuti a přidáme do upečeného masa, dopékáme dle potřeby, aby mělo zlatou barvu, podléváme, dle potřeby pak zjemníme máslem.


Další články

Patizonové placičky odáváme s vařenými brambory.
Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Čechřice vonná se používá jako zelenina a koření.
Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Fenykl obecný se pěstuje jako jemná lahůdková zelenina.
Zásadité potraviny aneb jak nebýt kyselí, kyseliny a zásady v těle.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Květáková polévka s noky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Smažený patizon nakrájíme na slabé plátky.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Zapečené brambory s patizonem posypeme gyros kořením.
Petržel se dá využít jako ozdoba i jako koření.
Jak jíst kustovnici čínskou v čerstvém stavu nebo sušenou.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Kolumbovo vejce je problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Kerblík třebule se používá na zdobení studených jídel.
Karbanátky s patizonem podáváme s bramborovou kaší
Olivovník evropský plodí olivy.
Jaký olej je nejlepší na smažení, odborníci preferují olej olivový.
Brambory jsou čtvrtou nejdůležitější plodinou.
Řepkový olej má pozitivní účinky na zdraví

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů