Oko

Špenátová omáčka na špagety

Zdravý špenát obsahuje vitamíny.

Na přípravu jídla špenátová omáčka na špagety budeme potřebovat:
1 rozmrzlý špenátový protlak
1 zakysanou smetanu
1 vejce
2 stroužky česneku
mletý pepř
sůl

Postup přípravy:

Špenát vložíme do hrnce a ohříváme. Přidáme smetanu, opepříme mletým pepřem a osolíme. Vaříme asi 15 minut. Vejce rozšleháme a přidáme do omáčky. Necháme ho srazit. Poté vypneme a dochutíme prolisovanými stroužky česneku.

Špenátovou omáčku nalijeme při podávání na špagety.


Další články

Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Řepkový olej má pozitivní účinky na zdraví lidí.
Fenykl obecný se pěstuje jako jemná lahůdková zelenina.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Kolumbovo vejce je problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje důvtip.
Květáková polévka s noky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Špenátová roláda s náplní.
Špenátová polévka se smetanou dosolená a dochucená podle individuální chuti.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Karbanátky s patizonem podáváme s bramborovou kaší.
Smažený patizon nakrájíme na slabé plátky.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Špenát zapečený s těstovinami v předem vyhřáté troubě.
Jaký olej je nejlepší na smažení, odborníci preferují olej olivový.
Dušený špenát s vejcem doochutíme kouskem rozetřeného česneku.
Brambory jsou čtvrtou nejdůležitější plodinou.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů