Na přípravu jídla dušený špenát s vejcem budeme potřebovat:
150 g mraženého špenátu, 1 vejce, 1 vejce vařené na tvrdo, česnek, sůl
Postup přípravy: Mražený špenát krátce podusíme, přidáme rozšlehané vejce, ochutíme kouskem rozetřeného česneku a osolíme. Dušený špenát s vejcem podáváme s vařenými brambory jako přílohou.
Další články
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Čechřice vonná se používá jako zelenina a koření.
Smažený patizon nakrájíme na slabé plátky.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Zásadité potraviny aneb jak nebýt kyselí, kyseliny a zásady v těle.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Petržel se dá využít jako ozdoba i jako koření.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Karbanátky s patizonem podáváme s bramborovou kaší.
Jaký olej je nejlepší na smažení, odborníci preferují olej olivový.
Turecká káva pění v přísloví i na stole.
Květáková polévka s noky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Kolumbovo vejce je problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Kerblík třebule se používá na zdobení studených jídel.
Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Brambory jsou čtvrtou nejdůležitější plodinou.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Fenykl obecný se pěstuje jako jemná lahůdková zelenina.
Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Patizonové placičky odáváme s vařenými brambory.
Řepkový olej má pozitivní účinky na zdraví