Na přípravu jídla podle receptu dušený cuketový salát budeme potřebovat:
4 cukety, cibuli, 2 lžíce oleje, polovinu šálku vody, citronovou šťávu, sůl, mletý pepř, zelené koření
Postup přípravy: Cukety si pokrájíme na kolečka 1 silná přibližně 1 centimetr, ostatní přísady smícháme a ve vzniklé zálivce cukety pod pokličkou 10 minut dusíme. Poté necháme cukety vychladnout a přidáme cibuli a zelené koření.
Další články
Paprikový salát není nutno solit.
Kuřecí maso s bramborem v alobalu rozděleném na čtyři dílky.
Moravské dušené zelí má poněkud kašovitou konzistenci.
Polévka z cukety se sýrem se posype zelenou petrželkou.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se dá péct na plechu.
Cuketové řízky chutnají například s vařenými brambory.
Okmínované a dušené kysané zelí ochutíme pomocí octa a dalších přísad.
Krémová cuketová polévka kterou rozmixujeme.
Kuřecí paella se posype pokrájenou naťovou cibulkou.
České dušené zelí zaprášíme hladkou moukou.
Doma připravené bramboráky s masovou směsí z kuřete, žampionů a zeleniny.
Bramboráky ze syrových brambor lijeme na pánev.
Recept na jídlo dušený cuketový salát je zde se svěží inspirací chuti. Jídlo z cukety uvaříme, ochutnáme a sníme.
Salát z opečených cuket necháme v chladu uležet.
Bramboráky s cuketou doplníme při podávání bylinkovým tvarohem.