Oko

Cuketové řízky

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketové řízky budeme potřebovat:
2 cukety, 2 vejce, hrubá mouka, strouhanka, sůl, olej na osmažení

Postup přípravy: Cuketu omyjeme a nakrájíme ji na cca 1 cm silná kolečka. Posolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.

Cuketové řízky podáváme například s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.


Další články

Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Špagety carbonara se smetanou podáváme posypané parmezánem a bazalkou.
Cuketové čatní s rajčaty necháme vychladnout.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Bramborový guláš s párky podáváme s chlebem.
Cuketová musaka se sýrovou omáčkou.
Syrová i tepelně upravená potravina cibule se ve světě vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Usušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Čalamáda z cukety a okurek se hodí jako příloha k jídlu.
Polévka boršč od babičky, do každé porce přidáme trochu kysané smetany.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Cuketová čalamáda je zavařená do skleniček.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Patizonové řízky s česnekem a bílým jogurtem smažíme na rozpáleném oleji.

Cuketové řízky jsou recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů