Oko

Paprikový salát

Budeme potřebovat: 3 různobarevné papriky, 1 cibule, 4 rajčata, 1 lžička olivového oleje, 1 lžíce majonézy, 2 lžíce zakysané smetany, špetka sladké a pálivé papriky, několik křepelčích vajíček uvařených na tvrdo

Postup přípravy: Zeleninu pokrájíme nadrobno, opaprikujeme, zakapeme olejem a promícháme. Na každou porci dáme vejce a lžíci majonézy smíchané se smetanou. Solit nemusíme.


Další články

Jak se zbavit octomilek jednoduchým způsobem.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, pro přímou konzumaci nebo další použití.
Kolumbovo vejce je problém, jehož řešení se zdá být snadné, vyžaduje však znalosti i důvtip.
Arašídové máslo je tradiční pokrm.
Příznaky překyselení organismu neboli odborně acidózy.
Glutamát dochucuje jídla nejen asijské kuchyně.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Jak se dříve pekl chleba v domácí peci.
Jedlé kaštany jsou předzvěstí Vánoc.
Zdravé jídlo na talíři.
Domácí výroba tofu z bobů.
Křepelčí vejce je asi pětkrát menší než slepičí.
Pačmeláci se vyznačují podobností se čmeláky.
Petržel je součást receptů různých kuchyní.
Olivový olej byl darem bohyně Athény.
Bramborové slupky chrání před nemocemi zjistili vědci na univerzitě v Ohiu.
Sýr rokfór vzniká hluboko pod zemí uvnitř jeskyní.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Arašídový olej vyniká svým obsahem kvalitních rostlinných tuků.
Koriandr setý je jednoletá rostlina.
Kuře tikka masala je v oblibě.
Cibule patřila již na jídelníček starých Sumerů.
Zanzibar je ostrov koření

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů