Na přípravu jídla moravské dušené zelí budeme potřebovat:
1 hlávka zelí, 30-50 g hladké mouky, 1 lžička kmínu, 100 g tuku, 1 cibule, 4 kostky cukru, 6 lžic octa
Postup přípravy: Zelí nakrouháme, vložíme do hrnce, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
Na rozpáleném tuku zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou, vše za stálého míchání zprudka osmahneme, podlijeme zelným vývarem a vše vmícháme do zelí, osladíme, osolíme, okyselíme a dusíme, až získá kašovitou konzistenci.
Další články
Tradiční čínská medicína sahá svými kořeny hluboko do minulosti.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Kakaovník pravý se začal pěstovat ve střední tropické Americe.
České dušené zelí zaprášíme hladkou moukou.
Zelí pochází ze středomořské oblasti.
Pravý polský bigos podáváme s chlebem.
Sitatunga je známa též jako lesoň bahenní,
Kysané zelí příprava receptu.
Pečené čínské zelí podáváme k pečeným masům.
Klanopraška čínská obsahuje řadu cenných látek.
Goji je kustovnice čínská červené barvy.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Smažená křepelčí vejce podáváme teplá nebo studená.
Moravské dušené zelí je recept na přípravu jídla, které jse stane chloubou prostřeného stolu.