Oko

Robi maso

Robi maso je ze všech potravin asi nejpodobnější masu. Má také podobnou konzistenci. Jinak je to ale naprosto jiná potravina. Vyrábí se totiž z pšeničných klíčků a červené řepy. Dá se používat na desítky způsobů a zacházet s ním můžeme jako s masem - od smažení až po nakládání do marinád. Koupit se dá robi maso chlazené, nakrájené na plátky nebo na nudličky. Obrovskou výhodou je, že neobsahuje tuk ani cholesterol. O to víc je v něm kvalitních rostlinných bílkovin.


Další články

Ostrov Zanzibar byl obchodním centrem východního pobřeží Afriky.
Arašídový olej vyniká svým obsahem kvalitních rostlinných tuků.
Černé perly mají zvláštní tajemnou přitažlivost.
Jackie Chan a jeho filmy ve kterých předvádí akrobatické kousky.
Červená barva krve díky přítomnosti červených krvinek.
Domácí výroba tofu ze sojových bobů.
Celiakie, celiakální sprue je přecitlivělost na lepek.
Domácí pařížská šlehačka recept.
Řepkový olej má pozitivní účinky na zdraví, což mu neubírá na chuti.
Čajovník čínský je keř nebo nízký stromek.
Turecká káva pění v přísloví i na stole.
Moucha domácí doprovází člověka v různých klimatických zónách.
Sója tvoří oblíbenou složku potravy.
Jak jíst kustovnici čínskou, její bobule.
Feng-šuej tradiční čínské umění Feng Shui

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů