Oko

Buchta se zakysanou smetanou a pudinkem

Buchty.

Na přípravu jídla buchta se zakysanou smetanou a pudinkem budeme potřebovat:
20 dkg polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 20 dkg cukru, 4 vejce, 1 dl oleje, 1 dl vody, 2 kelímky zakysané smetany, 1 balíček vanilkového pudinkového prášku, 500 ml mléka

Postup přípravy:
Polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, olej a vodu smícháme a vše ušleháme. Takto připravené těsto nalijeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a vložíme do vyhřáté trouby na asi 10 minut péct.

Mezitím si z mléka, pudinku a 2 lžící cukru připravíme hladký pudink. Když je pudink hotový, občas ho zamícháme, aby neztuhl. Poté vyndáme hotové upečené těsto z trouby a na jeho povrch nalijeme pudink, který rovnoměrně rozprostřeme po celé délce. Nahoru vyklopíme 2 zakysané smetany a rozetřeme. A nakonec buchtu buďto posypeme skořicí nebo kakaem.

Buchtu s pudinkem a zakysanou smetanou necháme trochu ztuhnout a můžeme ji podávat.


Další články

Borůvková buchta dvou barev.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Staročeské buchty pečeme dozlatova.
Cuketový koláč s ovocem posypeme drobenkou.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem který umícháme v lázni.
Brambory s tvarohem podáváme s kyselým mlékem.
Špagety carbonara se smetanou podáváme zasypané parmezánem.
Francouzské brambory se smetanou posypeme nastrouhaným sýrem.
Kostkový cukr je již v současnosti na celém světě samozřejmost.
Borůvková buchta se zakysanou smetanou je pečená v troubě vyhřáté na 220 °C.
Sůl je minerál v podobě krystalů.
Křepelčí vejce vařená na tvrdo 3 až 5 minut.
Mléko se konzumuje ponejvíce kravské.
Buchta se zakysanou smetanou a ovocem můžeme nakonec posypat moučkovým cukrem.
Buchtičky s krémem který vaříme do zhoustnutí.

Buchta se zakysanou smetanou a pudinkem je recept na jídlo, které naplní čich lahodnou vůní a ústa radostí ze své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů