Oko

Buchta se zakysanou smetanou a ovocem

Buchty.

Na přípravu jídla buchta se zakysanou smetanou a ovocem budeme potřebovat:
25 dkg másla, 20 dkg moučkového cukru, 4 vejce, 200 ml zakysané smetany, 1 prášek do pečiva, 200 ml mléka, 35 dkg hladké mouky, 30 dkg rybízu, 30 dkg ostružin

Postup přípravy:
Máslo s cukrem utřeme až se spojí, poté vklepneme vejce a znovu třeme až se hmota spojí. Přidáme zakysanou smetanu, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva a vytvoříme těsto, které nalijeme na vysypaný a vymazaný plech. Na těsto poklademe ovoce.

Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme podobně jako bublaninu. Upečenou buchtu můžeme ještě podle vaší chuti posypat moučkovým cukrem.


Další články

Borůvková buchta dvou barev.
Staročeské buchty pečeme dozlatova.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem který umícháme v lázni.
Špagety carbonara se smetanou podáváme zasypané parmezánem.
Francouzské brambory se smetanou posypeme nastrouhaným sýrem.
Borůvková buchta se zakysanou smetanou je pečená v troubě vyhřáté na 220 °C.
Kostkový cukr je již v současnosti na celém světě samozřejmost.
Sůl je minerál v podobě krystalů.
Křepelčí vejce vařená na tvrdo 3 až 5 minut.
Brambory s tvarohem podáváme s kyselým mlékem.
Mléko se konzumuje ponejvíce kravské.
Buchta s meruňkami a tvarohem je pečená ve formě.
Cuketový koláč s ovocem posypeme drobenkou.
Buchtičky s krémem který vaříme do zhoustnutí.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.

Buchta se zakysanou smetanou a ovocem je recept na jídlo, které naplní čich lahodnou vůní a ústa radostí ze své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů