Oko

Buchta s tvarohem a broskvemi

Buchty.

Na přípravu jídla buchta s tvarohem a broskvemi budeme potřebovat:
15 dkg hladké mouky, 15 dkg polohrubé mouky, 2 bílé jogurty (150g), 15 dkg cukru, 100 ml oleje, 3 vejce, 1/2 prášku do pečiva, vanilkový cukr, plechovka broskví, sáček vanilkového pudinku, 2 měkké tvarohy, 1 vejce, moučkový cukr

Postup přípravy:
Vejce, jogurty, olej a cukr smícháme, přidáme mouku a prášek do pečiva. Vypracujeme těsto.

Připravené těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný hlubší plech a na něj poklademe čtvrtky broskví.

V misce si umícháme měkké tvarohy s cukrem, vejcem a pudinkem, vložíme do sáčku a nastříkáme kolem čtvrtek broskví.

Vložíme do horkovzdušné trouby, ve které buchtu s tvarohem a broskvemi pečeme asi 20 minut na 175 stupňů.


Další články

Buchta s meruňkami a tvarohem se peče asi 20 minut.
Buchtičky s krémem který vaříme do zhoustnutí.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Mléko se konzumuje ponejvíce kravské.
Staročeské buchty pečeme dozlatova.
Francouzské brambory se smetanou posypeme nastrouhaným sýrem.
Cuketový koláč s ovocem posypeme drobenkou.
Brambory s tvarohem podáváme s kyselým mlékem.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem který umícháme v lázni.
Buchta se zakysanou smetanou a pudinkem ozdobená skořicí nebo kakaem.
Kostkový cukr je již v současnosti na celém světě samozřejmost.
Borůvková buchta se zakysanou smetanou je pečená v troubě vyhřáté na 220 °C.
Sůl je minerál v podobě krystalů.
Křepelčí vejce vařená na tvrdo 3 až 5 minut.
Buchta se zakysanou smetanou a ovocem můžeme nakonec posypat moučkovým cukrem.

Buchta s tvarohem a broskvemi je recept na jídlo, které naplní čich lahodnou vůní a ústa radostí ze své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů