Recepty se různě připravují.
Na přípravu jídla podle receptu kukuřice se smetanovou omáčkou budeme potřebovat tyto ingredience: 400 g sladké kukuřice (mražené nebo v konzervě), 250 g zakysané smetany, 1 lžíce škrobové moučky, 1 lžíce kopru, sůl.
Postup přípravy: Kukuřici podlijeme 2 dl vody, osolíme, povaříme. Přilijeme zakysanou smetanu smíchanou se škrobovou moučkou. Za 2 minuty přidáme kopr. Podáváme s volským okem.
Další články a recepty
Uvařená fazolová polévka se smetanou se skví na seznamu jídel.
Náležitě připravená koprová omáčka tvoří jednu položek pohoštění.
Během přípravy se koprová omáčka s vejcem doplní lžicí kyselého octa a dvěma hrstmi sekaného kopru.
Lahodně chutnající jablečné pyré se připravuje z jablek, skořice a pudinku.
Klasická rajská polévka s rýží se srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé.
Z jater uvařená domácí játrová paštika se doplní namletou směsí.
Medem ochucené kuře pečené na medu korunují posezení u prostřeného stolu.
Náležitě dochucená sladkokyselá omáčka tvoří jeden z pilířů pohoštění.
Během přípravy se grilované kuře doplní připravenu marinádou, kterou jej celé potřeme.
Kukuřice pochází původně z Ameriky.
Dochucená rajská omáčka z rajčatového pyré se hodí pro roli stylového jídla z rajčatového pyré.
Pokrm medová cibule se podává náležitým způsobem ozdobený.
Čas pro kukuřici se smetanovou omáčkou nadešel.
Na přípravu jídla játrová omáčka s rýží přijdou vhod vedle jater také mouka, bylinky a rýže.
S umem připravené smetanové špagety se doplní sýrem niva.
Na jídelníčku si omáčka sweet and sour vydobyla místo.
Vařím na sporáku v kuchyni.
Na jídlo polská cibule se použijí cibule.
Kukuřice se smetanovou omáčkou v sobě spojuje chuť kukuřice, smetany a kopru.