Oko

Kukuřice se smetanovou omáčkou recept

Recepty se různě připravují.

Na přípravu jídla podle receptu kukuřice se smetanovou omáčkou budeme potřebovat tyto ingredience: 400 g sladké kukuřice (mražené nebo v konzervě), 250 g zakysané smetany, 1 lžíce škrobové moučky, 1 lžíce kopru, sůl.

Postup přípravy: Kukuřici podlijeme 2 dl vody, osolíme, povaříme. Přilijeme zakysanou smetanu smíchanou se škrobovou moučkou. Za 2 minuty přidáme kopr. Podáváme s volským okem.


Další články a recepty

Uvařená fazolová polévka se smetanou se skví na seznamu jídel.

Náležitě připravená koprová omáčka tvoří jednu položek pohoštění.

Během přípravy se koprová omáčka s vejcem doplní lžicí kyselého octa a dvěma hrstmi sekaného kopru.

Lahodně chutnající jablečné pyré se připravuje z jablek, skořice a pudinku.

Klasická rajská polévka s rýží se srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé.

Z jater uvařená domácí játrová paštika se doplní namletou směsí.

Medem ochucené kuře pečené na medu korunují posezení u prostřeného stolu.

Náležitě dochucená sladkokyselá omáčka tvoří jeden z pilířů pohoštění.

Během přípravy se grilované kuře doplní připravenu marinádou, kterou jej celé potřeme.

Kukuřice pochází původně z Ameriky.

Dochucená rajská omáčka z rajčatového pyré se hodí pro roli stylového jídla z rajčatového pyré.

Pokrm medová cibule se podává náležitým způsobem ozdobený.

Čas pro kukuřici se smetanovou omáčkou nadešel.

Na přípravu jídla játrová omáčka s rýží přijdou vhod vedle jater také mouka, bylinky a rýže.

S umem připravené smetanové špagety se doplní sýrem niva.

Na jídelníčku si omáčka sweet and sour vydobyla místo.

Vařím na sporáku v kuchyni.

Na jídlo polská cibule se použijí cibule.

Kukuřice se smetanovou omáčkou v sobě spojuje chuť kukuřice, smetany a kopru.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů