Recepty se připravují na různé způsoby.
Postup přípravy: Rozklepeš krůtí (nebo případně kuřecí) prsíčka do kulatého plátku, osolíš, opaprikuješ, na plátek položíš kolečko šunky a plátek sýra.
Přeložíš na půlku, sklepneš paličkou, případně spíchneš párátkem a upečeš ve vlastní šťávě na plechu v troubě. Upečené maso nakrájíš na talíř jako vějíř. Obložíš zeleninou.
Další články a recepty
Kořením doplněné kuře v rýži se upeče do zlatova.
Chutná cuketová roláda mne zaujala svým vyzněním.
Promíchaný salát z červené řepy tvoří základní položku zeleninových příloh.
Náležitě dochucená kuřecí paella tvoří jeden z pilířů hodování u prostřené tabule.
Když je ještě rozehřátá, kakaová roláda se podává na talířcích nakrájená na dílky.
Během přípravy se plněná cuketa dochutí šunkou a vejcem.
Lahodně chutnající medové kuře se připravuje z cibule, medu, citronu, jablek, kari a másla.
Během přípravy se grilované kuře potírá marinádou.
Ochucené pečené kuře s rýží korunuje svěží letní stolování.
Papoušek vlnkovaný se lidově nazývá andulka.
Dochucená plněná kuřecí roláda se hodí v roli stylového jídla.
Pokrm kuře na paprice s rýží se podává ozdobený.
Vařím s nadšením.
Krůtí vějíře jsou recept na přípravu jídla z krůtího masa.
Na přípravu jídla krůtí špíz s cibulí přijdou vhod vedle krůtího masa také cibule, bylinky a koření.
Na jídelníčku si paprikový salát získal své místo.
Na jídlo medová roláda se použijí těsto a krém.
S fortelem připravené kuře po čínsku se doplní nakrájenými nudličkami barevné papriky a zeleného pórku.
Krůtí vějíře v sobě spojuje chuť krůtího masa, šunky, sýra a papriky.