Oko

Krůtí vějíře recept

Recepty se připravují na různé způsoby.

Postup přípravy: Rozklepeš krůtí (nebo případně kuřecí) prsíčka do kulatého plátku, osolíš, opaprikuješ, na plátek položíš kolečko šunky a plátek sýra.

Přeložíš na půlku, sklepneš paličkou, případně spíchneš párátkem a upečeš ve vlastní šťávě na plechu v troubě. Upečené maso nakrájíš na talíř jako vějíř. Obložíš zeleninou.


Další články a recepty

Kořením doplněné kuře v rýži se upeče do zlatova.

Chutná cuketová roláda mne zaujala svým vyzněním.

Promíchaný salát z červené řepy tvoří základní položku zeleninových příloh.

Náležitě dochucená kuřecí paella tvoří jeden z pilířů hodování u prostřené tabule.

Když je ještě rozehřátá, kakaová roláda se podává na talířcích nakrájená na dílky.

Během přípravy se plněná cuketa dochutí šunkou a vejcem.

Lahodně chutnající medové kuře se připravuje z cibule, medu, citronu, jablek, kari a másla.

Během přípravy se grilované kuře potírá marinádou.

Ochucené pečené kuře s rýží korunuje svěží letní stolování.

Papoušek vlnkovaný se lidově nazývá andulka.

Dochucená plněná kuřecí roláda se hodí v roli stylového jídla.

Pokrm kuře na paprice s rýží se podává ozdobený.

Vařím s nadšením.

Krůtí vějíře jsou recept na přípravu jídla z krůtího masa.

Na přípravu jídla krůtí špíz s cibulí přijdou vhod vedle krůtího masa také cibule, bylinky a koření.

Na jídelníčku si paprikový salát získal své místo.

Na jídlo medová roláda se použijí těsto a krém.

S fortelem připravené kuře po čínsku se doplní nakrájenými nudličkami barevné papriky a zeleného pórku.

Krůtí vějíře v sobě spojuje chuť krůtího masa, šunky, sýra a papriky.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů