Oko

Medová roláda recept

Recepty na jídla z medu.

Na přípravu jídla medová roláda budeme potřebovat:
160 g hladké mouky, 100 g medu, 100 g moučkového cukru, 1 vejce, 4 vaječné žloutky, sníh ze 4 vaječných bílků, lžička jedlé sody

Postup přípravy:
Umícháme 4 vaječné žloutky, 1 celé vejce, med a cukr. Poté lehce vmícháme střídavě sníh ze čtyř bílků a mouku se sodou. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě dozlatova. Upečenou medovou roládu stočíme s papírem. Po vychladnutí papír sejmeme, roládu namažeme máslovým krémem a povrch rolády pocukrujeme.


Další články

Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Pikantní medová omáčka ke grilovanému masu před podáváním vychlazená.
Zambie leží na jihu Afriky.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Čmeláčí med vystačí pouze pro jejich vlastní potřebu.
Cuketová omáčka na špagety kterou nalijeme do vyhřátých sklenic.
Medová koule naplněná nugátem a pokapaná čokoládou.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Kostkový cukr je dnes již na celém světě samozřejmostí.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Hořčicovo medová omáčka

Medová roláda je recept na jídlo, které naplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů