Oko

Medové těstoviny s čerstvými rajčaty recept

Recepty na saláty se připravují různými způsoby.

Medové těstoviny s čerstvými rajčaty se připravují ze surovin:
300 g těstovin
3 lžíce majonézy
1 lžičky hrubozrnné hořčice
1 lžička medu
300 g vařených kuřecích prsou
4 jarní cibulky
bazalka
4 rajčata
sůl, pepř.

Postup přípravy receptu: Těstoviny uvaříme v hrnci dle návodu na obalu. V míse smícháme majonézu, hořčici, med a lehce naředíme vodou, aby jsme získali konzistenci husté smetany. Přidáme okapané těstoviny, natrhané maso, nakrájenou cibulku, bazalku a rajčata. Osolíme a opepříme dle chuti.


Další recepty a články

V míse promíchaný vajíčkový salát oživuje stolování.

Doma připravený těstovinový salát s kuřecím masem se podává v miskách.

K letnímu pohoštění se hodící těstoviny se špenátem vystačí na celou dobu léta.

Tradičně připravené měkké medové perníčky se dochutí kořením.

Těžiště využití lipového dřeva spočívá v řezbářství.

V hluboké míse připravený mrkvový salát s rozinkami a ananasem vyladí na tvářích úsměvy.

Uležený salát s novými brambory umí doplnit posypání bazalkou.

Medové těstoviny s čerstvými rajčaty uvaříme.

Salámově chuťově vyznívající zapečené těstoviny doplní různé saláty.

Při přípravě mrkvová polévka bublá ve hlubokém hrnci.

Vonící do zlatava pečené brambory v troubě se doplní o na proužky nakrájené slaniny.

Paprikou posypané americké brambory se podávají jako příloha jídel oběda.

V míse promíchaný vajíčkový salát se podává namazaný na plátky chleba.

Zeleninová jídla doplňují mrkvové placky obalené ve strouhance.

Brambory jsou neuvěřitelně univerzální a bereme je jako samozřejmý základ spousty tradičních jídel.

Medové těstoviny s těstovin, hořčice, majonézy, medu, cibulky, rajčat a koření.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů