Recepty na saláty se připravují různými způsoby.
Medové těstoviny s čerstvými rajčaty se připravují ze surovin:
300 g těstovin
3 lžíce majonézy
1 lžičky hrubozrnné hořčice
1 lžička medu
300 g vařených kuřecích prsou
4 jarní cibulky
bazalka
4 rajčata
sůl, pepř.
Postup přípravy receptu: Těstoviny uvaříme v hrnci dle návodu na obalu. V míse smícháme majonézu, hořčici, med a lehce naředíme vodou, aby jsme získali konzistenci husté smetany. Přidáme okapané těstoviny, natrhané maso, nakrájenou cibulku, bazalku a rajčata. Osolíme a opepříme dle chuti.
Další recepty a články
V míse promíchaný vajíčkový salát oživuje stolování.
Doma připravený těstovinový salát s kuřecím masem se podává v miskách.
K letnímu pohoštění se hodící těstoviny se špenátem vystačí na celou dobu léta.
Tradičně připravené měkké medové perníčky se dochutí kořením.
Těžiště využití lipového dřeva spočívá v řezbářství.
V hluboké míse připravený mrkvový salát s rozinkami a ananasem vyladí na tvářích úsměvy.
Uležený salát s novými brambory umí doplnit posypání bazalkou.
Medové těstoviny s čerstvými rajčaty uvaříme.
Salámově chuťově vyznívající zapečené těstoviny doplní různé saláty.
Při přípravě mrkvová polévka bublá ve hlubokém hrnci.
Vonící do zlatava pečené brambory v troubě se doplní o na proužky nakrájené slaniny.
Paprikou posypané americké brambory se podávají jako příloha jídel oběda.
V míse promíchaný vajíčkový salát se podává namazaný na plátky chleba.
Zeleninová jídla doplňují mrkvové placky obalené ve strouhance.
Brambory jsou neuvěřitelně univerzální a bereme je jako samozřejmý základ spousty tradičních jídel.
Medové těstoviny s těstovin, hořčice, majonézy, medu, cibulky, rajčat a koření.