Recepty na saláty se připravují různými způsoby.
Těstovinový salát s kuřecím masem se připravuje ze surovin:
500 g těstovin
2 papriky
1 sterilované kukuřice
500 g kuřecího masa
olej
koření na kuřecí maso
100 ml majonézy
200 ml zakysané smetany
200 ml bílého jogurtu
sůl, pepř.
Postup přípravy receptu: Těstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, ochutíme kořením a na oleji osmažíme. Papriku nakrájíme na menší proužky. Kukuřici slijeme a smícháme dohromady. Ochutíme solí a pepřem. Salát dáme uležet do chladna.
Další recepty a články
K vánočním pohoštění se hodící mrkvové cukroví vystačí na celou dobu vánočních svátků.
Uležený hezky křupavý salát umí doplnit pečivo jako příloha.
Lipové dřevo je v první řadě nepostradatelným materiálem pro řezbáře.
Tradičně připravený bramborový salát se dochutí okurkami, cibulí, kořením a plnotučnou hořčicí.
V míse promíchaný ovocný pohankový salát oživuje stolování.
Doma připravený ruský salát z červené řepy se podává v miskách.
V hluboké míse připravený mrkvový salát s rozinkami a ananasem vyladí na tvářích úsměvy.
Těstovinový salát s kuřecím masem dáme vychladit.
Novogotický zámek Jirny stojí v místech původně samostatné vesnice Jiřenec.
Zeleninové pokrmy doplňují mrkvové placky obalené do strouhanky.
Chuť salátu z červené řepy se doplní octem, olejem a cukrem.
Vonící čočková polévka s uzeným masem se doplní o na kostky nakrájené uvařené uzené maso.
Pestrými barvami zeleniny barevně oživené kuře pečené na zelenině se podává k obědu.
V míse promíchaný těstovinový salát se podává zlehka doplněný majolkou.
Při přípravě mrkvová polévka bublá ve hlubokém hrnci.
Těstovinový salát s kuřecím masem z těstovin a kuřecího masa.