Oko

Recepty

Recepty umí na talíři vykouzlit dobrá a nápaditá jídla, po kterých se jen oblíznete. A nemusí ani dát moc námahy a zabrat příliš času.

Pojďme se podívat, jaká jídla se dají podle těchto receptů připravit? Načerpejme z nich inspiraci.

Recepty:
Slepičí vývar se zeleninou podle chuti.

Hovězí vývar vaříme asi jednu hodinu.

Zeleninová polévka se koření zelenou natí petrželky nebo pažitky.

Kulajdu necháš přejít varem.

Mikulovská hrášková polévka se doplní hustějším kapáním.

Strouhankové knedlíčky do polévky se v polévce zavaří.

Játrové knedlíčky do polévky plní roli zavářky.

Kapání do polévky nachází využití v roli zavářky.

Hovězí roštěnky se zapráší polohrubou moukou a rozvaří.

Frankfurtské závitky se ze všech stran osmaží na tuku.

Tatarský biftek se při podávání ozdobí kolečky červené cibule.

Hovězí svíčková omáčka se může dochutit drceným tymiánem.

Guláš z plecka vylepší nakrájená zelena nebo červená paprika nebo trocha smetany.

Vídeňský řízek v trojobalu se smaží do zlatova.

Pečené kuře s nádivkou se naplní, zašije a peče jako obvykle.

Kuře v rýži zapečeme do zlatova.

Slepice v rýži se uvaří ve vývaru.

Jadranský guláš doplní trochu octa a zelené papriky.

Kuře Liu se podává s bílou rýží a zeleninovým salátem.

Kuřecí osminky obalené v sýrovo-mandlové směsi upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Plněná kuřecí roláda se upeče za občasného podlévání šťávou.

Kuřecí salát se podává naplněný do půlek sladkých zelených nebo červených paprik.

Kuře po čínsku doplní na nudličky nakrájené barevné papriky a zelený pórek.

Krůtí vějíře obložím zeleninou.

Havajské krůtí plátky překryjí plátky šunky, kolečka ananasu a plátky sýra.

Kachní prsíčka s ananasem se podávají s bílou rýží.

Francouzský bramborový salát doplní nakrájená uvařená vejce a majonéza.

Bramborový guláš zahustíš záklechtkou z výběrové mouky.

Bramborové placky se hodí jako příloha k číně nebo špenátu.

Dušené nové brambory doplní cibulková, petrželová nebo pažitková jemně nakrájená nať.

Bramborové placičky jsou výborné ke špenátu nebo k zelí.

Chlupaté knedlíky vhazuji do vařící osolené vody.

Hrnkový knedlík se vaří půl hodiny.

Bramborové knedlíky se vaří v osolené vodě, až vyplavou na povrch.

Halušky se hodí jako příloha k masům na paprice a smetaně.

Sladkokyselý salát z čínského zelí zaliješ sladkokyselým nálevem.

Plněné čínské zelí se přidává do mas po čínsku.

Moravské zelí dochutí trocha citronové šťávy nebo octa.

Bešamelová omáčka z tuku, mouky a mléka.

Zapečené těstoviny pečeš v předehřáté troubě do růžova.

Boloňská omáčka se strouhaným sýrem.

Pasta carbonara (těstoviny po uhlířsku).

Rybízový koláč se sněhem lehce zapečeme.

Jednoduchý jablečný závin upečeme.

Sypaný koláč upečeme.

Mřížkový koláč upečeme do růžova.

Banánová bábovka se posype kokosem.

Recepty 2 3 4 5 10 20 30


Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů