Oko

Halušky recept

Recepty se různě připravují.

Postup přípravy: Z hrubé mouky, mléka, soli a vajec se vymíchá polotuhé těsto, které se propasíruje přes speciální cedník zvaný haluškár do vařící osolené vody. Halušky ihned vyplavou a ihned se přecedí přes cedník a vhodí na tuk.

Halušky se hodí jako výborná příloha k masům na paprice a smetaně.


Další články a recepty

Chutné halušky se zelím a uzeným masem mne zaujaly celkovým pojetím svého vyznění.

Náležitě dochucená bramborová polévka tvoří jeden z pilířů pochutnání u prostřeného stolu.

Uvařené švestkové knedlíky tvarohové tvoří přední položku na seznamu knedlíkových jídel.

Lahodně chutnající bramborová pizza se připravuje z brambor a mouky.

Během přípravy se bramborový guláš dochutí salámem, cibulí, paprikou a majoránkou.

Kořením doplněné dušené červené zelí se najemno nastrouhá.

Borůvkami ochucené borůvkové knedlíky korunují stolování.

Vychlazený vídeňský bramborový salát se podává v miskách.

Během přípravy se švestkové knedlíky posypou kakaem, strouhaným perníkem a cukrem moučka.

Řeka Rýn se v půvabných zákrutech vine střední Evropou.

Na jídelníčku si bramborový guláš získal své místo.

Na přípravu jídla hrnkový knedlík přijdou vhod vedle mouky a vejce také mléko.

V polovině srpna již pro halušky nadchází nejvyšší čas.

Se šikovností připravené bramborové placičky se doplní špenátem nebo zelím.

Dochucené chlupaté knedlíky se hodí k roli stylového jídla.

Pokrm tvarohové halušky s jahodami se podává ozdobený.

Na jídlo bramborové knedlíky se použijí brambory.

Halušky jsou recept na přípravu tradičního jídla.

Vařím a netajím při tom nadšení.

Halušky v sobě spojuje chuť hrubé mouky, mléka, soli a vajec.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů