Oko

Mrkvový salát s rozinkami a ananasem recept

Recepty na saláty se připravují různými způsoby.

Mrkvový salát s rozinkami a ananasem se připravuje ze surovin:
1/2 hrnku rozinek
1/2 kg mrkve
2 lžíce citronu
1/2 lžičky soli
1 zakysaná smetana
100 ml majonézy
1 až 2 lžíce cukru
1/2 hrnku nakrájeného ananasu (konzervovaného).

Postup přípravy receptu: Rozinky zalijeme vroucí vodou a necháme zhruba 5 minut bobtnat. Mrkev nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou. Smícháme zakysanou smetanu, majonézu, sůl a cukr. Nalijeme na mrkev, přisypeme slité rozinky a ananas. Salát promícháme a podáváme.


Další recepty a články

Uležený hezky křupavý salát umí doplnit pečivo jako příloha.

Tradičně připravený bramborový salát se dochutí okurkami, cibulí, kořením a plnotučnou hořčicí.

V míse promíchaný ovocný pohankový salát oživuje stolování.

Doma připravený ruský salát z červené řepy se podává v miskách.

Vlastnosti olšového dřeva z olše jej předurčují k využití v řezbářství.

V hluboké míse připravený falešný vlašský salát vyladí na tvářích úsměvy.

K vánočním pohoštění se hodící mrkvové cukroví vystačí na celou dobu vánočních svátků.

Mrkvový salát s rozinkami a ananasem dáme hezky vychladit.

Vonící čočková polévka s uzeným masem se doplní o na kostky nakrájené uvařené uzené maso.

Vlašské ořechy plodí ořešák královský.

Barvou červené řepy barevně oživené zelí s křenem se podává k obědu jako příloha.

V míse promíchaný těstovinový salát se podává zlehka doplněný majolkou.

Zeleninové pokrmy doplňují mrkvové placky obalené do strouhanky.

Při přípravě mrkvová polévka bublá ve hlubokém hrnci.

Chuť salátu z červené řepy se doplní octem, olejem a cukrem.

Mrkvový salát s rozinkami a ananasem z mrkve, rozinek, citronové šťávy, zakysané smetany, majonézy, cukru a ananasu.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů