Oko

Rychlá cuketa

Jídla z cukety

Na přípravu jídla rychlá cuketa budeme potřebovat:
1 cuketa, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžička mleté papriky, 1/2 lžičky mleté pálivé papriky, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/2 lžičky mletého pepře, lžička soli, vegeta

Postup přípravy: Cuketu nakrájíme na 1/2 cm silné plátky, které necháme cca 30 minut odpočinout. Smícháme hladkou mouku, mletou papriku, mletý kmín, mletý pepř, sůl a vše dobře promícháme. V rozpáleném oleji cuketu z obou stran obalíme v ochucené mouce, oklepneme přebytečnou mouku, aby se nepřipalovala a na rozpáleném oleji smažíme 1-2 minuty z obou stran. Podáváme s tatarskou omáčkou a rajčatovým salátem.


Další články

Zapečené cukety s nivou a brambory.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Kukuřice roste ve více zemích než jakákoli jiná plodina.
Cuketová nádivka s brambory.
Sladké dýňové zelí zahustěte hladkou moukou.
Bramboráky s masovou směsí překryjeme druhým bramborákem.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Medové řezy ozdobíme čokoládovou polevou.
Jogurt vzniká kysáním mléka.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Cuketová buchta s tvarohem, na kterou si připravíme menší plech.
Cuketové karbanátky osmažíme dozlatova.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Bramboráky ze syrových brambor ke kterým můžeme přidat škvarky.

Rychlá cuketa přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů