Na přípravu jídla cuketové ražniči budeme potřebovat:
2 menší cukety, 2 cibule, 6 větších brambor, 2 rajčata, 4 žampiony (může být i hlíva nebo jiné houby), 2 papriky, 10 dkg slaniny, olej, grilovací koření, sůl
Postup přípravy: Brambory, zeleninu a houby nakrájíme na kolečka, papriku a slaninu na kousky. Vše střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Nakonec osolíme, posypeme grilovacím kořením a pečeme pokapané olejem doměkka v troubě nebo grilujeme.
Podáváme s různě upravenými brambory.
Další články
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Špagety s pestem, špenátem a houbami promícháme.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a česnekem.
Cuketová buchta s tvarohem, na kterou si připravíme menší plech.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Kukuřice roste ve více zemích než jakákoli jiná plodina.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová nádivka s brambory.
Špenátové pyré zahustíme vejci a strouhankou.
Cuketové zelí ochutíme.
Ludolfovo číslo pí bylo vypočteno s přesností 5000 miliard desetinných míst.
Velbloud potravu přežvykuje.
Aromatická cibule pochází podle názoru některých odborníků z oblasti Střední Asie.
Cuketové ražniči přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.