Na přípravu jídla cuketové karbanátky česnekové budeme potřebovat:
1 velká cuketa, 3 stroužky česneku, cibule, majoránka, sůl, mletý pepř, 2 vejce, strouhanka na zahuštění a na obalování, solamyl, trocha hladké mouky
Postup přípravy: Cuketu nastrouháme, osolíme, necháme 20 minut vypotit, slijeme vodu, kterou pustila, poté přidáváme prolisovaný česnek, najemno nakrájenou cibuli, mletý pepř, sůl, vejce, hladkou mouku a strouhanku. Vytvářímee karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme dozlatova.
Další články
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Velbloud potravu přežvykuje.
Karbanátky z patizonu jíme s bramborem.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a česnekem.
Cuketová buchta s tvarohem, na kterou si připravíme menší plech.
Kukuřice roste ve více zemích než jakákoli jiná plodina.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová nádivka s brambory.
Špenátové pyré zahustíme vejci a strouhankou.
Cuketové karbanátky osmažíme dozlatova.
Ludolfovo číslo pí bylo vypočteno s přesností 5000 miliard desetinných míst.
Aromatická cibule pochází podle názoru některých odborníků z oblasti Střední Asie.
Cuketové karbanátky česnekové přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.