Na přípravu jídla cuketa na cibulce budeme potřebovat:
olej, malá cibule, 2 středně velké cukety, stroužek česneku, sůl, mletý pepř, kmín
Postup přípravy: Na rozpálený olej dáme pokrájenou cibulku a česnek, osmažíme do sklovita, přidáme na tenká kolečka nakrájené cukety, kmín a mícháme. Osolíme, opepříme. Cukety by neměly být rozvařené. Hodí se jako příloha k masu.
Další články
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketové karbanátky osmažíme dozlatova.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Ženšen korejský považují lidé za elixír.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Medové řezy ozdobíme čokoládovou polevou.
Sladké dýňové zelí zahustěte hladkou moukou.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Cuketová nádivka s brambory.
Bramboráky s masovou směsí překryjeme druhým bramborákem.
Jogurt vzniká kysáním mléka.
Cuketa plněná žampiony kterou posypeme strouhaným sýrem.
Bramboráky ze syrových brambor ke kterým můžeme přidat škvarky.
Cuketa na cibulce přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.