Oko

Grilovaná pikantní medová žebra

Recepty na jídla z medu.

Na přípravu jídla grilovaná pikantní medová žebra budeme potřebovat:
žebra, 3 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1 lžička worcesterové omáčky, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžičky grilovacího koření nebo koření na grilovaná žebra, 2 lžičky mletého pepře, 1 lžička soli, 1 lžičku kremžské hořčice, 5 stroužků česneku, 1 pomeranč

Postup přípravy:
V misce rozmícháme tři vrchovaté polévkové lžíce medu, šťávu z jednoho pomeranče a přidáme pět rozmačkaných stroužků česneku. Do směsi přidáme olej, sojovou a worcesterovou omáčku, kávovou lžičku kremžské hořčice, osolíme a opepříme mletým pepřem. Nakonec přidáme grilovací koření a vše znovu dobře promícháme.

Do připravené marinády dáme marinovat žebra, která poté grilujeme na grilu.


Další články

Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Kapary znal již římský spisovatel a vědec Plinius Starší.
Pikantní medová omáčka ke grilovanému masu před podáváním vychlazená.
Liči je tropické jahodově červené ovoce.
Čmeláčí med vystačí pouze pro jejich vlastní potřebu.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Medová koule naplněná nugátem a pokapaná čokoládou.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Grilovaná cuketa

Grilovaná pikantní medová žebra je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů