Na přípravu jídla křepelky s játrovou nádivkou budeme potřebovat:
160 g anglické slaniny, 1 houska, 100 g vepřových jater, 40 g másla, divoké koření, 4 křepelky, smetana, sůl, 1 vejce
Postup přípravy:
Z housky a jater nakrájených na kostičky, vajec, smetany, koření a soli si připravíme nádivku, kterou naplníme do křepelek. Zabalíme je do slaniny a upečeme na másle dozlatova.
Křepelky s játrovou paštikou podáváme s na různé způsoby upravenými brambory nebo pečivem jako přílohou.
Další články
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém s řešením zdánlivě snadným, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Čmeláčí med vystačí pouze pro jejich vlastní potřebu.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Domácí pařížská šlehačka s máslem a kakaem.
Liči je tropické jahodově červené ovoce.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Domácí výroba tofu na které existují stovky receptů.
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Třešně a višně
Křepelky s játrovou nádivkou je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí z vůně a chuti.