Recepty se připravují na různé způsoby.
Postup přípravy: Slepice se uvaří v tlakové hrnci v osolené vodě. Maso se obere a rýže se uvaří ve vývaru.
Servírují se kopečky rýže překryté uvařeným slepičím masem.
Další články a recepty
Uvařený cuketový guláš tvoří základ stolování.
Chutný hovězí hamburger mne zaujal svým stylem.
Náležitě dochucená poctivá slepičí polévka tvoří jeden z pilířů stolování.
Lahodně chutnající koprová omáčka s vejcem se připravuje z mléka, kopru a trochy mouky.
Během přípravy se grilované kuře potírá marinádou.
Ochucené pečené kuře s rýží korunuje svěží letní stolování.
Když je ještě zahřátá, koprová omáčka se podává na talířích doplněná knedlíky.
Během přípravy se guláš z hlívy ústřičné dochutí paprikou a rajčaty.
Kořením doplněné kuře v rýži se upeče do zlatova.
Oba nebeské úkazy, zatmění Slunce i Měsíce, vykouzlí na obloze dechberoucí divodlo.
Na jídlo vídeňský řízek v trojobalu se použijí mouka, vejce a strouhanka.
Na jídelníčku si zeleninová polévka získala své místo díky jemné chuti.
Dochucené pečené kuře s nádivkou se hodí pro roli oběda i stylové večeře.
Na přípravu jídla guláš z plecka přijdou vhod vedle plecka také cibule a paprika.
Vařím si oblíbená jídla.
Slepice v rýži je recept na přípravu jídla ze slepičího masa.
S fortelem hodným kuchaře připravená rýže dušená v troubě se nechá dusit.
Pokrm kuře na paprice s rýží se podává ozdobený.
Slepice v rýži v sobě pojí chuť slepičího masa a rýže.