Oko

Slepice v rýži recept

Recepty se připravují na různé způsoby.

Postup přípravy: Slepice se uvaří v tlakové hrnci v osolené vodě. Maso se obere a rýže se uvaří ve vývaru.

Servírují se kopečky rýže překryté uvařeným slepičím masem.


Další články a recepty

Uvařený cuketový guláš tvoří základ stolování.

Chutný hovězí hamburger mne zaujal svým stylem.

Náležitě dochucená poctivá slepičí polévka tvoří jeden z pilířů stolování.

Lahodně chutnající koprová omáčka s vejcem se připravuje z mléka, kopru a trochy mouky.

Během přípravy se grilované kuře potírá marinádou.

Ochucené pečené kuře s rýží korunuje svěží letní stolování.

Když je ještě zahřátá, koprová omáčka se podává na talířích doplněná knedlíky.

Během přípravy se guláš z hlívy ústřičné dochutí paprikou a rajčaty.

Kořením doplněné kuře v rýži se upeče do zlatova.

Oba nebeské úkazy, zatmění Slunce i Měsíce, vykouzlí na obloze dechberoucí divodlo.

Na jídlo vídeňský řízek v trojobalu se použijí mouka, vejce a strouhanka.

Na jídelníčku si zeleninová polévka získala své místo díky jemné chuti.

Dochucené pečené kuře s nádivkou se hodí pro roli oběda i stylové večeře.

Na přípravu jídla guláš z plecka přijdou vhod vedle plecka také cibule a paprika.

Vařím si oblíbená jídla.

Slepice v rýži je recept na přípravu jídla ze slepičího masa.

S fortelem hodným kuchaře připravená rýže dušená v troubě se nechá dusit.

Pokrm kuře na paprice s rýží se podává ozdobený.

Slepice v rýži v sobě pojí chuť slepičího masa a rýže.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů