Oko

Hrášková omáčka recept

Recepty se různě připravují.

Na přípravu jídla podle receptu hrášková omáčka budeme potřebovat tyto ingredience: 1 konzerva hrášku (střední), 1 smetana, mouka na zahuštění, cukr, ocet, sůl.

Postup přípravy: Povaříme hrášek a zahustíme moukou s vodou, ochutíme a přidáme smetanu. Podáváme s loupákem nebo rohlíkem.


Další články a recepty

Uvařená fazolová polévka se smetanou se skví na seznamu jídel.

Náležitě připravená koprová omáčka tvoří jednu položek pohoštění.

Vanilkou ochucené vanilkové rohlíčky korunují stolování.

Lahodně chutnající králík na smetaně se připravuje z králíka a smetany.

Náležitě dochucená sladkokyselá omáčka tvoří jeden z pilířů pohoštění.

Během přípravy se koprová omáčka s vejcem doplní lžicí kyselého octa a dvěma hrstmi sekaného kopru.

Klasická rajská polévka s rýží se srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé.

Z hub uvařená houbová polévka se doplní kapáním z vajíčka a mouky a zjemní mlékem.

Během přípravy se hrášková polévka doplní hráškem a další zeleninou.

Krutihlav obecný dorůstá do o něco větší velikosti než vrabec.

Na jídlo koprová omáčka s hovězím masem se použijí kopr, mléko a hovězí maso.

Vařím s umem.

Na přípravu jídla hráškové rizoto přijdou vhod vedle hrášku také rýže, zeleninový vývar a sýr parmezán.

Čas pro hráškovou omáčku nadešel.

Dochucená houbová omáčka se hodí do role stylového jídla z hub.

Na jídelníčku si koprová omáčka získala místo.

Pokrm fazolky na smetaně se podává náležitě ozdobený.

S umem připravená rajská omáčka se doplní nejlépe kynutým nebo houskovým knedlíkem.

Hrášková omáčka v sobě spojují chuť hrášku a smetany.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů