Oko

Obalovaná cuketa

Jídla z cukety

Na přípravu jídla obalovaná cuketa budeme potřebovat:
2 mladé cukety, sůl, trojobal (vejce, hladká mouka, strouhanka)

Postup přípravy: Mladou cuketu den předem nakrájíme na kolečka o síle cca 5 mm, osolíme, vyskládáme do mísy a necháme odležet v ledničce. Druhý den obalíme plátky cukety v trojobalu, osmažíme a podáváme s na různé způsoby upravenými brambory.


Další články

Cuketa plněná sýrem a šunkou nakrájenou na plátky.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Cuketové karbanátky smažíme dozlatova.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketová nádivka se sýrem a uzeným masem.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Vylisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Karbanátky s patizonem chutnají s brambory.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Cuketová nádivka se sýrem kterou necháme zapéct.
Jihoamerická lama je dar bohů.

Obalovaná cuketa přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů