Na přípravu jídla cuketový perník budeme potřebovat:
1 nastrouhaná cuketa, 200 g cukru, 400 g polohrubé mouky, 2 vejce, 120 ml oleje, lžíce kakaa, lžička perníkového koření, lžíce pikantní marmelády, lžička mleté skořice, kypřící prášek do perníku
Postup přípravy: Suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do plechu vyloženého pečícím papírem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a 20 minut asi 20 minut pečeme, až je těsto hotové (zkusíme, zda se nelepí na špejli). Poté můžeme perník potřít marmeládou a polít čokoládovou nebo jinou polevou.
Další články
Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Patizon plněný mletým masem podáváme s brambory nebo pečivem.
Cuketová nádivka s mletým masem chutná s vařenými brambory.
Cuketový bramborák ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Vlašské ořechy obsahují tuky.
Cuketový perník přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.