Oko

Cuketový perník

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketový perník budeme potřebovat:
1 nastrouhaná cuketa, 200 g cukru, 400 g polohrubé mouky, 2 vejce, 120 ml oleje, lžíce kakaa, lžička perníkového koření, lžíce pikantní marmelády, lžička mleté skořice, kypřící prášek do perníku

Postup přípravy: Suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do plechu vyloženého pečícím papírem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a 20 minut asi 20 minut pečeme, až je těsto hotové (zkusíme, zda se nelepí na špejli). Poté můžeme perník potřít marmeládou a polít čokoládovou nebo jinou polevou.


Další články

Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Patizon plněný mletým masem podáváme s brambory nebo pečivem.
Cuketová nádivka s mletým masem chutná s vařenými brambory.
Cuketový bramborák ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Vlašské ořechy obsahují tuky.

Cuketový perník přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů