Na přípravu jídla podle receptu cuketová polévka minestrone budeme potřebovat:
2 cukety, vařený brambor, malá cibule, mrkev, 120 g hrášku, 3/4 litru vývaru, 90 g těstovin, 15 g másla, nastrouhaný sýr ementál, zelená petrželka, sůl
Postup přípravy: Vývar uvedeme dovaru a vložíme do něj nakrájenou cibuli, brambor, cukety, celer, mrkev a hrášek a vše uvaříme. Zeleninu v polévce rozmixujeme, přidáme máslo a předem uvařené těstoviny, osolíme a přihřejeme. Před podáváním vmícháme do polévky minestrone nastrouhaný sýr a nadrobno posekanou petrželku.
Další články
Špenátové karbanátky podáváme obložené rajčaty.
Cuketová polévka se smetanou a nahrubo nastrouhanou mrkví.
Patizonové karbanátky se šunkovým salámem.
Krémová fazolová polévka chutná nejlépe s opečeným plátkem slaniny.
Cuketové karbanátky s ovesnými vločkami obalíme ve strouhance.
Krémová cuketová polévka kterou rozmixujeme.
Koprová polévka s bramborem do polévky přidaným.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se dá péct na plechu.
Cuketové karbanátky s mletým masem obalujeme ve strouhance.
Lehký malinový krém do dortu připravíme z mascarpone.
Košíčky s karamelovým krémem necháme po dohotovení cca 5 dní odležet.
Minestrone je originální italský recept na zeleninovou polévku, která se podává doplněná kouskem mozzarelly.
Recept na jídlo cuketová polévka minestrone přichází do kuchyně s inspirací novými chutěmi. Cukety během dnů horkého léta zrají na záhoncích vystavených teplému slunci.
Cuketová orientální polévka s orientální chutí.
Cuketová krémová polévka s cibulí se zalije mlékem.