Oko

Cuketové karbanátky s ovesnými vločkami

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketové karbanátky s ovesnými vločkami budeme potřebovat:
1 cuketa, 100 g ovesných vloček, 150 g měkkého salámu, 100 g tvrdého sýra, 1 vejce, 50 g strouhanky, 3 stroužky česneku, lžička drceného kmínu, majoránka, mletý pepř, muškátový květ, sůl

Postup přípravy: Z oloupané cukety odstraníme jadérka a nahrubo ji nastrouháme. Nahrubo nastrouháme také salám a sýr. Vše smícháme s ovesnými vločkami, vejcem, strouhankou, česnekem a kořením. Chvíli necháme odležet, aby směs vypustila přebytečnou šťávu. Pokud je ještě přesto řídká, přidáme strouhanku. Následně z hmoty tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a v rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.


Další články

Cuketová nádivka se sýrem, rajčaty a paprikami.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Krémová polévka z cukety kterou rozmixujeme.
Polévku z cukety se sýrem posypeme zelenou petrželkou.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Za studena lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Cuketové karbanátky smažíme dozlatova.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Karbanátky s patizonem chutnají s brambory.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Špenátový závin podáváme ještě teplý.

Cuketové karbanátky s ovesnými vločkami přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů