Na přípravu jídla cuketové karbanátky s mletým masem budeme potřebovat:
mleté maso, cuketa, strouhanka, vejce, sůl, mletý pepř, koření (mletá sladká paprika, majoránka, česnek, pažitka)
Postup přípravy: Cuketu oloupeme, semínka vydlabeme a cuketu nastrouháme, smícháme v poměru 1:1 s mletým masem. Ochutíme kořením jako klasické karbenátky. Přidáme vajíčko a zahustíme strouhankou.
Z hmoty vytváříme karbanátkové placičky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji.
Další články
Cuketové karbanátky s ovesnými vločkami obalíme ve strouhance.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Vylisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Polévku z cukety se sýrem posypeme zelenou petrželkou.
Karbanátky s patizonem chutnají s brambory.
Cuketové karbanátky pečené v troubě pečeme cca 40 minut.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketové karbanátky smažíme dozlatova.
Lama je dar bohů.
Cuketové karbanátky s mletým masem přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.