Oko

Cukeťák na plech

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cukeťák na plech budeme potřebovat:
3 hrnky nahrubo nastrouhané cukety, 1 hrnek polohrubé mouky, 1/2 hrnku nahrubo strouhaného sýra, 4 vejce, 25 dkg nadrobno nakrájené pikantní klobásy, sůl, mletý pepř, vegeta, chilli koření, majoránka, 6-7 stroužků česneku (prolisujeme), hrst nasekané petrželky

Postup přípravy: Cuketu nasrouháme nahrubo, smícháme se všemi ostatními surovinami a rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, vložíme do trouby vyhřáté na cca 180 °C a pečem do zezlátnutí (asi 35 minut).


Další články

Cuketová nádivka se sýrem, rajčaty a paprikami.
Patizon plněný mletým masem, ke kterému přidáme sýr.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Japonský válečník samuraj byl příslušník tradiční vojenské třídy.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Cuketový nákyp se sýrem zvolna zapečeme.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Cuketový nákyp pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 180 °C.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketový nákyp s mletým masem upečeme dozlatova.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Za studena lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Špenátový závin podáváme ještě teplý.

Cukeťák na plech přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů