Na přípravu jídla cukeťák na plech budeme potřebovat:
3 hrnky nahrubo nastrouhané cukety, 1 hrnek polohrubé mouky, 1/2 hrnku nahrubo strouhaného sýra, 4 vejce, 25 dkg nadrobno nakrájené pikantní klobásy, sůl, mletý pepř, vegeta, chilli koření, majoránka, 6-7 stroužků česneku (prolisujeme), hrst nasekané petrželky
Postup přípravy: Cuketu nasrouháme nahrubo, smícháme se všemi ostatními surovinami a rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, vložíme do trouby vyhřáté na cca 180 °C a pečem do zezlátnutí (asi 35 minut).
Další články
Cuketová nádivka se sýrem, rajčaty a paprikami.
Patizon plněný mletým masem, ke kterému přidáme sýr.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Japonský válečník samuraj byl příslušník tradiční vojenské třídy.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Cuketový nákyp se sýrem zvolna zapečeme.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Cuketový nákyp pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 180 °C.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketový nákyp s mletým masem upečeme dozlatova.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Za studena lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Špenátový závin podáváme ještě teplý.
Cukeťák na plech přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.