Na přípravu jídla špagety Marinara budeme potřebovat:
250 g mletého masa, polovina větší cibule, lžička soli a pepře, 1,5 dcl mléka, 50 g sekané bazalky, špagety
Omáčka Marinara: cibule, 3 stroužky nasekaného česneku, 1,3 dcl červeného vína, 400 g rajčat z konzervy, sůl, pepř, sekaná petržel
Postup přípravy:
Špagety uvaříme dle návodu.
Příprava omáčky Marinara: Osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme 3 stroužky nasekaného česneku, 1,3 dcl červeného vína a necháme vyvařit. Přidáme 400 g rajčat z konzervy, sůl, pepř, sekanou petržel a 15 minut zahříváme.
Postup: Mleté maso osmahneme na oleji, přidáme cibuli, sůl a pepř. Když maso zhnědne, přidáme omáčku Marinara, mléko a bazalku, zamícháme špagety.
Další články
Červený pepř má nasládlou chuť.
Jak chovat morče a jaké jsou jeho nároky na prostor a potravu.
Patizonový salát stačí pokapat citronovou šťávou.
Špenátová omáčka na špagety do které přidáme smetanu.
Červená řepa obsahuje hojně antioxidanty.
Sýr rokfór pochází z francouzské vesnice Roquefort-sur-Soulzon.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém s na první pohled lehkým řešením.
Cibule pochází patrně ze Střední Asie.
Cuketová pomazánka je dochucená troškou soli.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Pomazánka z kozího sýra je rozmixovaná dohladka.
Cuketová omáčka na špagety
Špagety Marinara jsou recept na jídlo připravené z rajčat z konzervy, červeného vína, bazalky a nasekaného českenu.
Někdo špagety uvaří v hrnci s vodou a pak je slije přes cedník, někdo je z vody vyloví cedníkem, někdo má speciální hrnec.