Na přípravu jídla podle receptu zapečená cuketa s hermelínem budeme potřebovat:
cuketu, sůl, olej na osmažení, šunku, hermelín
Postup přípravy: Na kolečka nakrájenou cuketu posolíme a necháme ji "vypotit".
Poté cuketu osušíme papírovým ubrouskem a na rozpáleném oleji ji z obou stran osmažíme do zlatova.
Kolečka cukety vyskládáme do pekáčku, poklademe šunkou (nemusí být), hermelínem a pod grilem zapečeme.
Zapečenou cuketu s hermelínem podáváme s opečenými tousty.
Další články
V troubě s nivou zapečená cuketa se dá jíst například s s brambory a zeleninovým salátem, což vhodně doplní její chuť.
Na grilu grilovaná pikantní medová žebra necháme předtím proležet v marinádě.
Na zapečený patizon s hermelínem se hodí i žloutky na zalití před zapékáním.
Rukolou obložená zapečená červená řepa s kozím sýrem se při podávání zakápne olivovým olejem.
Cuketová čína chutná s bramborem anebo s chlebem.
V trojobalu obalovaná cuketa chutná s na různé způsoby připravenými brambory, které doplní její chuť.
Připravovaná cuketa ala ananas se nejprve naloží na jeden den do nálevu.
Pečená cuketová čalamáda na topinky se plní do sklenic a nechá vychladnout.
Králičí čína se dá odležet do chladu.
Cuketa ala slaneček se dá po připravení uležet do chladu v lednici.
Zapečené brambory se špenátem se pečou do vytvoření zlatavé kůrčičky.
Na grilu grilovaný hermelín přímo z roštu.
Recept na jídlo zapečená cuketa s hermelínem je zde s inspirací chuti. Jídlo z cukety si připravíme, ochutnáme a nakonec ho i sníme.
Cuketa ala čína s rýží.
Restovaná cuketa s hermelínem chutná s francouzským dresinkem.