Oko

Zapečená cuketa s hermelínem recept

Jídla z cukety

Na přípravu jídla podle receptu zapečená cuketa s hermelínem budeme potřebovat:
cuketu, sůl, olej na osmažení, šunku, hermelín

Postup přípravy: Na kolečka nakrájenou cuketu posolíme a necháme ji "vypotit".

Poté cuketu osušíme papírovým ubrouskem a na rozpáleném oleji ji z obou stran osmažíme do zlatova.

Kolečka cukety vyskládáme do pekáčku, poklademe šunkou (nemusí být), hermelínem a pod grilem zapečeme.

Zapečenou cuketu s hermelínem podáváme s opečenými tousty.


Další články

V troubě s nivou zapečená cuketa se dá jíst například s s brambory a zeleninovým salátem, což vhodně doplní její chuť.
Na grilu grilovaná pikantní medová žebra necháme předtím proležet v marinádě.
Na zapečený patizon s hermelínem se hodí i žloutky na zalití před zapékáním.
Rukolou obložená zapečená červená řepa s kozím sýrem se při podávání zakápne olivovým olejem.
Cuketová čína chutná s bramborem anebo s chlebem.
V trojobalu obalovaná cuketa chutná s na různé způsoby připravenými brambory, které doplní její chuť.
Připravovaná cuketa ala ananas se nejprve naloží na jeden den do nálevu.
Pečená cuketová čalamáda na topinky se plní do sklenic a nechá vychladnout.
Králičí čína se dá odležet do chladu.
Cuketa ala slaneček se dá po připravení uležet do chladu v lednici.
Zapečené brambory se špenátem se pečou do vytvoření zlatavé kůrčičky.
Na grilu grilovaný hermelín přímo z roštu.

Recept na jídlo zapečená cuketa s hermelínem je zde s inspirací chuti. Jídlo z cukety si připravíme, ochutnáme a nakonec ho i sníme.

Cuketa ala čína s rýží.

Restovaná cuketa s hermelínem chutná s francouzským dresinkem.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů