Oko

Králičí čína

Králík a recepty z něj.

Na přípravu jídla podle receptu králičí čína budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 4 porce: 1 králík, olej
Nálev: 2 vejce, 2 lžíce worcesterové omáčky, 2 lžíce maggi, 3 lžíce solamylu, 4 lžíce oleje, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička kari koření, 1/2 až 1 lžička soli, 3-6 stroužků česneku nadrobno nakrájených, 4-6 menších cibulí nakrájených na kolečka

Postup přípravy receptu:
Králičí maso ještě zasyrova obereme z králíka a nakrájíme na kousky o velikosti cca 2×2 centimetry. Smícháme všechny přísady na nálev, smícháme s kousky králičího masa a necháme 1 až 2 dny (možno i déle) odležet v chladu.

Když je králičí maso odležené, rozehřejeme si v pánvi olej, přidáme maso i s nálevem a za stálého míchání opečeme ze všech stran doměkka.


Další články

Pečený králík se zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Mleté řízky se sýrem a cuketou smažíme dozlatova.
Dynastii Čching v Číně založili Mandžuové, kočovníci ze severu.
Králík na smetaně ke kterému do pekáče přidáme pokrájenou slaninu.
Pečený králík na zelenině se peče za občasného podlévání.
Svíčková z králíka a halali.
Řízky z králíka osmažíme v rozpáleném oleji.
Cuketový bramborák pečený v troubě vyhřáté na 180 stupňů.
Králík pečený na hořčici dozlatova.
Hovězí jazyk na smetaně chutná s bramborovou kaší.
Cuketová čína chutná s chlebem.
Dušený patizon na smetaně s česnekem a koprem nechte chvilku odležet.
Pečený brambor v alobalu s kouskem bylinkového másla.
Sladkokyselá omáčka se hodí k masu.

Králičí čína se hodí k nasycení strávníků, naplnění vyhládlého žaludku a umí i pohladit nos i jazyk svou vůní a chutí.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů