Oko

Pálivá cuketová pomazánka

Jídla z cukety

Na přípravu jídla pálivá cuketová pomazánka budeme potřebovat:
1 kg cukety, 5 stroužků česneku, 6 cibulí, 6 lžic oleje, 5 lžic sojové omáčky, 1 a půl sklenice kečupu, 1 lžíce pálivé papriky, mletý pepř, sůl

Postup přípravy: Cibuli nakrájíme, zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme na kostičky pokrájenou cuketu, sojovou omáčku, nakrájený česnek, koření a osolíme. Podusíme 30 minut, přidáme kečup, promícháme a necháme přejít varem. Hotovou pomazánku plníme do malých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme jen do bodu varu, pak vypneme.


Další články

Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Opuštěná planeta Země bez lidí, co by se stalo?

Pálivá cuketová pomazánka přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů