Oko

Patizonový guláš

Jídla z patizonů

Budeme potřebovat: patizon, cibuli, papriku, rajčata, hladkou mouku, sůl, sójové maso, koření

Postup přípravy: Patizon nakrájíme na kostičky a dáme podusit na zpěněnou cibulku spolu s pokrájenou paprikou a rajčaty. Po změknutí přidáme hladkou mouku, osolíme, podle potřeby přidáme vodu a dochutíme kořením a bylinkami na způsob guláše. Můžeme přidat i nakrájené sojové párky, případně předem připravené sójové maso.


Další články

Patizonové placičky odáváme s vařenými brambory.
Brambory jsou čtvrtou nejdůležitější plodinou.
Jaký olej je nejlepší na smažení, odborníci preferují olej olivový.
Karbanátky s patizonem podáváme s bramborovou kaší
Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Jak jíst kustovnici čínskou v čerstvém stavu nebo sušenou.
Kerblík třebule se používá na zdobení studených jídel.
Čechřice vonná se používá jako zelenina a koření.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Smažený patizon nakrájíme na slabé plátky.
Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Fenykl obecný se pěstuje jako jemná lahůdková zelenina.
Zásadité potraviny aneb jak nebýt kyselí, kyseliny a zásady v těle.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Květáková polévka s noky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Zapečené brambory s patizonem posypeme gyros kořením.
Petržel se dá využít jako ozdoba i jako koření.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Kolumbovo vejce je problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Olivovník evropský plodí olivy.
Pálení žáhy neznamená překyselení organismu

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů