Na přípravu jídla ostrá cuketová hořčice budeme potřebovat:
2 kg na kostičky nakrájené cukety, 1 palice utřeného česneku, 2,5 dl oleje, 1-2 feferonky, 130 g cukru, 1 dl octa, 2 lžičky mletého pepře, 80 g soli
Postup přípravy: Všechny suroviny mírně vaříme asi hodinu, poté rozmixujeme a ještě horké naplníme do čistých skleniček. Naplněné skleničky sterilujeme 20 minut při teplotě 80 °C.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Opuštěná planeta Země bez lidí, co by se stalo?
Ostrá cuketová hořčice přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.