Oko

Krémová polévka z cukety

Jídla z cukety

Na přípravu jídla krémová polévka z cukety budeme potřebovat:
2 cukety, 2 mrkve, 2 brambory, máslo, 1 cibule, sůl, mletý pepř, čerstvý zázvor

Postup přípravy: Na rozpáleném másle (případně oleji) osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a po chvilce přidáme na kostičky pokrájenou mrkev, cuketu, brambory a zázvor. Společně lehce orestujeme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme mletým pepřem a vaříme tak dlouho, až je zelenina měkká. Poté polévku rozmixujeme ponorným mixérem a popřípadě ještě dochutíme.


Další články

Cuketová nádivka se sýrem, rajčaty a paprikami.
Za studena lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Cuketový nákyp s mletým masem upečeme dozlatova.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Japonský válečník samuraj byl příslušník tradiční vojenské třídy.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Cuketový nákyp se sýrem zvolna zapečeme.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Cuketový nákyp pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 180 °C.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Špenátový závin podáváme ještě teplý.

Krémová polévka z cukety přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů