Oko

Hrníčková cuketová nádivka

Jídla z cukety

Na přípravu jídla hrníčková cuketová nádivka budeme potřebovat:
3 hrnky cukety, 1 hrnek hladké mouky, 4 vejce, 25 dkg gothaje, 1/2 hrnku cibule, 1 lžička prášku do pečiva, 1/2 hrnku oleje, 2 stroužky česneku, 2 snítky petrželky, 1/2 hrnku sýra, 1 lžička soli, 1 lžička majoránky, 1 lžička mletého černého pepře

Postup přípravy: Cuketu vydlabeme, oloupeme, nastrouháme si na hrubém struhadle 3 hrnky. Pekáč vymažeme. Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a odebereme požadované množství. Gothaj nastrouháme. Česnek oloupeme a nasekáme. Sýr nastrouháme a také odebere potřebné množství.

K nastrouhané cuketě přidáme ostatní ingredience, důkladně promícháme a cuketovou nádivku rozprostřeme na vymazaný pekáč, vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.

Hrníčkovou cuketovou nádivku podáváme samotnou teplou i studenou. Můžeme ji jíst i se zeleninovým salátem.


Další články

Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Patizon plněný mletým masem podáváme s brambory nebo pečivem.
Cuketová nádivka s mletým masem chutná s vařenými brambory.
Špagety se špenátem a slaninou na kostičky.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Cuketový bramborák ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Vlašské ořechy obsahují tuky.

Hrníčková cuketová nádivka přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů