Na přípravu jídla hrníčková cuketová nádivka budeme potřebovat:
3 hrnky cukety, 1 hrnek hladké mouky, 4 vejce, 25 dkg gothaje, 1/2 hrnku cibule, 1 lžička prášku do pečiva, 1/2 hrnku oleje, 2 stroužky česneku, 2 snítky petrželky, 1/2 hrnku sýra, 1 lžička soli, 1 lžička majoránky, 1 lžička mletého černého pepře
Postup přípravy: Cuketu vydlabeme, oloupeme, nastrouháme si na hrubém struhadle 3 hrnky. Pekáč vymažeme. Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a odebereme požadované množství. Gothaj nastrouháme. Česnek oloupeme a nasekáme. Sýr nastrouháme a také odebere potřebné množství.
K nastrouhané cuketě přidáme ostatní ingredience, důkladně promícháme a cuketovou nádivku rozprostřeme na vymazaný pekáč, vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.
Hrníčkovou cuketovou nádivku podáváme samotnou teplou i studenou. Můžeme ji jíst i se zeleninovým salátem.
Další články
Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Patizon plněný mletým masem podáváme s brambory nebo pečivem.
Cuketová nádivka s mletým masem chutná s vařenými brambory.
Špagety se špenátem a slaninou na kostičky.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Cuketový bramborák ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Vlašské ořechy obsahují tuky.
Hrníčková cuketová nádivka přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.