Oko

Hovězí vývar s cuketou

Jídla z cukety

Na přípravu jídla podle receptu hovězí vývar s cuketou budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: cuketu, 200 g zadního hovězího, malý svazek tymiánu, lžící oleje, mletý pepř, sůl, 3 litru masového vývaru

Postup přípravy: Očištěnou a omytou cuketu nakrájíme nebo nastrouháme na dlouhé slabé nudličky.

Tymián propláchneme, necháme okapat a lístečky otrháme.

Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky a v hrnci na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme asi 5 minut. Opepříme mletým pepřem, osolíme, přidáme lístky tymiánu a zalijeme vývarem. Maso uvaříme doměkka, poté přidáme cuketu a 5 minut povaříme.


Další články

Grilovaná hovězí žebra ogrilujeme dozlatova.
Cuketové řízky chutnají například s vařenými brambory.
Na kuřecí vývar s rýží potřebujeme vedle kuřecí čtvrtky a rýže také zeleninu.
Na hovězí vývar s rýží použijeme omyté hovězí maso.
Patizon na kari s rajčaty a zeleninou.
Bramboráky ze syrových brambor lijeme na pánev.
Připravené cuketové čatní dáme nakonec ve sklenicích vychladnout.
Cuketový salát s cibulí se hodí i jako svačina.
Doma připravené bramboráky s masovou směsí z kuřete, žampionů a zeleniny.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se dá péct na plechu.
Hovězí vývar s masem ozdobíme při podávání pažitkou či petrželkou.
Kari omáčka s rýží se zalije kokosovým mlékem.

Recept na jídlo hovězí vývar s cuketou je zde se svěží inspirací chuti. Jídlo z cukety si připravíme, ochutnáme a nakonec sníme.

Zázvorové čatní z cukety se hodí jako příloha k masům.

Kari cukety nakrájíme na plátky.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů