Oko

Grilovaná hovězí žebra

Jaké se používají různé druhy grilů.

Na přípravu jídla grilovaná hovězí žebra budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 4 porce: 2 bobkové listy, 1 badyán, 1 kg hovězích žeber (nejlépe masitých), 10 kuliček černého pepře, 10 kuliček celého nového koření, grilovací koření

Postup přípravy receptu:
Hovězí žebra vložíme do hrnce s čistou vodou, přidáme sůl, koření a žebra uvaříme téměř doměkka. Poté žebra vyndáme z hrnce, ve kterém se vařila a necháme je vychladnout.

Vychladlá hovězí žebra posypeme grilovacím kořením, přelijeme olejem a necháme marinovat do druhého dne. Druhý den žebra grilujeme dozlatova.

Grilovaná hovězí žebra podáváme s čerstvým pečivem, hořčicí a křenem.


Další články

Grilovaný plněný žampion grilujeme na rozpáleném grilu.
Grilovaný hermelín v alobalu.
Zapečený patizon s hermelínem podáváme s bramborem.
Cuketa plněná žampiony a pokladená rajčaty.
Olivového oleje užívají kuchyně středomoří.
Grilovaný lilek grilujeme nakrájený na kolečka.
Krokodýl mořský je největší z dnešních krokodýlů.
Grilovaný losos s medovou hořčicí položíme kůží dolů.
Žampiony s křepelčími vejci podáváme se zeleninovým salátem.
Marinovaný losos v červené řepě podáváme s klínky citronu.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Grilovaná pikantní medová žebra promícháme.
Losos s medovo-hořčičnou omáčkou opečeme do kůrčičky.
Cuketa plněná šunkou a sýrem se peče na plechu.

Grilovaná hovězí žebra patří mezi recepty připravované na grilu. Pozvěte gril a grilovaná jídla do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů