Na přípravu jídla cukyňáč budeme potřebovat:
2 hrnky polohrubé mouky, 2 hrnky nahrubo nastrouhané cukety (odstraníme jádřince), 3/4 hrnku oleje, 1 hrnek krystalového cukru, 1 prášek do pečiva, 1 lžíci skořice, trocha soli, 3 celá vejce
Poleva: V hrnku rozpustíme 2 lžíce tuku Iva, 14 lžic prosetého moučkového cukru, 4 lžíce horké vody a 2 lžíce kakaa. Na mírném ohni pak za stálého míchání utřeme v hladkou polevu.
Postup přípravy: Všechny suroviny dohromady smícháme - můžeme přimíchat i rozinky, mandle nebo sekané ořechy a těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu. Upečeme, necháme vychladnout a potřeme kakaovou polevou, po ztuhnutí nakrájíme cukyňáč na řezy.
Další články
Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Okurkový salát s cuketou chutná s pečivem.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Bramborový guláš s párky podáváme s chlebem.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Sergej Pavlovič Koroljov vystudoval v Moskvě.
Těstovinový salát s cuketou podáváme vychlazený.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Buchta z cukety na plech vymazaný a vysypaný.
Buchta z cukety recept na přípravu.
Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Zapečený patizon s hermelínem navrstvíme a každou vrstvu okořeníme.
Pampeliška je smetanka lékařská, úporný plevel.
Cukyňáč je recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.