Oko

Cukyňáč

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cukyňáč budeme potřebovat:
2 hrnky polohrubé mouky, 2 hrnky nahrubo nastrouhané cukety (odstraníme jádřince), 3/4 hrnku oleje, 1 hrnek krystalového cukru, 1 prášek do pečiva, 1 lžíci skořice, trocha soli, 3 celá vejce
Poleva: V hrnku rozpustíme 2 lžíce tuku Iva, 14 lžic prosetého moučkového cukru, 4 lžíce horké vody a 2 lžíce kakaa. Na mírném ohni pak za stálého míchání utřeme v hladkou polevu.

Postup přípravy: Všechny suroviny dohromady smícháme - můžeme přimíchat i rozinky, mandle nebo sekané ořechy a těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu. Upečeme, necháme vychladnout a potřeme kakaovou polevou, po ztuhnutí nakrájíme cukyňáč na řezy.


Další články

Cuketa s mletým masem a bramborovou kaši.
Okurkový salát s cuketou chutná s pečivem.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Bramborový guláš s párky podáváme s chlebem.
Patizonový guláš do kterého můžeme přidat párky.
Sergej Pavlovič Koroljov vystudoval v Moskvě.
Těstovinový salát s cuketou podáváme vychlazený.
Špagety se špenátem a slaninou zalijeme smetanou.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Buchta z cukety na plech vymazaný a vysypaný.
Buchta z cukety recept na přípravu.
Grilovaná pikantní medová žebra grilujeme na grilu.
Zapečený patizon s hermelínem navrstvíme a každou vrstvu okořeníme.
Pampeliška je smetanka lékařská, úporný plevel.

Cukyňáč je recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů