Oko

Bramborový guláš s párkem recept

Recepty na jídla z brambor.

Na přípravu jídla bramborový guláš s párkem budeme potřebovat:
600 g oloupaných brambor, 200 g párků, 1 paprika, 2 cibule, trochu oleje, 2 vrchovaté lžíce hladké mouky, mletý pepř, sůl, majoránka, 1 lžička mleté papriky, 3 stroužky česneku, špetka kmínu

Postup přípravy:
Brambory a párky nakrájíme na kousky, papriku nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a usmažíme si růžovou jíšku, do které nakonec přimícháme mletou papriku. Přilijeme přibližně litr studené vody, osolíme, opepříme mletým pepřem, vsypeme nakrájené brambory, párek a papriku, okmínujeme a za občasného zamíchání vaříme do změknutí brambor. Před koncem varu přidáme větší špetku majoránky. Po vypnutí a ukončení varu přimícháme do bramborového guláše prolisovaný česnek.

Bramborový guláš podáváme s pečivem.


Další články

Bramborová buchta, dáme vzejít droždí...
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které vyžaduje pro vyřešení znalosti i důvtip.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Pečené brambory v troubě podáváme s mlékem.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Bramborová kaše je příloha k jídlům.
Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Robi maso je zdroj kvalitních rostlinných bílkovin.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Bramborová pomazánka

Bramborový guláš s párkem je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů