Oko

Cuketový kotlík

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketový kotlík budeme potřebovat:
středně velká cuketa, 5 rajčat, 3 papriky, několik stroužků česneku, 1 velká cibule, 300 g salámu gothaj, kosek másla, kečup, tymián

Postup přípravy: Cuketu střední velikosti oloupeme, vydlabeme, pokrájíme na kostičky a vložíme do velkého hrnce. Přidáme plátky rajčat, proužky papriky, rozmačkaný česnek, kolečka cibule, salám nakrájený na kostičky, kousek másla a mírně podlijeme. Dusíme do měkka. Nakonec přidáme podle chuti kečup a tymián. Necháme přejít varem. Podle chuti přisolíme.

Cuketový kotlík podáváme s chlebem nebo s česnekovými topinkami.


Další články

Brambory se pěstují v téměř všech oblastech světa.
Kuřecí maso s bramborem na smetaně pečeme přibližně hodinu a půl.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Bramborový guláš s párky do kterého přimícháme prolisovaný česnek.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Zeleninové řízečky z cukety a patizonu chutnají s bramborovou kaší.
Brambory pečené v troubě a pomazánka.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Chov papoušků rosela pestrá, samice klade obvykle čtyři až devět vajec.

Cuketový kotlík přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů