Na přípravu jídla cuketové polévka s tofu budeme potřebovat:
1 lžíce rostlinného oleje, 1 cuketa (Asi 500 g), 2 cibule, 1 přírodní tofu, sůl, vegeta, muškátový oříšek, 1 lžíce octa, petrželová nať
Postup přípravy: Na rozpáleném oleji osmahneme dvě nadrobno pokrájené cibule, přidáme na kolečka pokrájenou oloupanou cuketu, trochu vegety a soli, dolijeme vodou a cca 20 minut vaříme.
Mezitím rozmixujeme tofu se čtvrt šálkem vody, přidáme trochu muškátového oříšku, lžíci octa, promícháme a takto připravenou směs přilijeme k polévce a ještě 5 minut povaříme.
Polévku můžeme podávat teplou i studenou, ozdobenou nakrájenou petrželovou natí.
Další články
Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Cuketová polévka s koprem je dochucená koprem, bujónem, octem a cukrem.
Cuketová polévka s rajčaty ke které se hodí italský chléb nebo bageta.
Špagety se špenátem a slaninou opraženou.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Mpembův jev vděčí za své objevení zmrzlině.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Bramborová polévka se zeleninou do níž zašleháme smetanu se žloutkem.
Skořicovník pečeme v dortové formě.
Italská cuketová polévka je zjemněná smetanou.
Domácí výroba tofu recept na přípravu.
Cuketové polévka s tofu přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.