Oko

Cuketová polévka s nivou

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketová polévka s nivou budeme potřebovat:
2-3 střední cukety, 1 litr zeleninového vývaru, 1 cibule, 100 ml smetany, 100 g sýru niva, mletý bílý pepř, sůl, petrželka

Postup přípravy: Vývar uvedeme do varu, přidáme oloupané a na kostičky nakrájené cukety a cibuli a uvaříme doměkka. Necháme trochu zchladnout a vše rozmixujeme na jemný krém.

Do rozmixovaného krému přimícháme smetanu a dochutíme mletým pepřem a solí. Polévku nalijeme do talířů, přidáme nivu a ozdobíme petrželkou.


Další články

Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketová polévka s rajčaty ke které se hodí italský chléb nebo bageta.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Japonský samuraj byl příslušník vojenské šlechty.
Italská cuketová polévka je zjemněná smetanou.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cuketová polévka s koprem je dochucená koprem, bujónem, octem a cukrem.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí mléka.
Špagety se špenátem a slaninou opraženou.
Špenátový závin podáváme teplý.

Cuketová polévka s nivou přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů