Na přípravu jídla cuketová čína budeme potřebovat:
1 větší cuketa, 2 cibule, 250 g měkkého salámu, sůl, mletý pepř, orientální koření, grilovací koření, worchestrová omáčka, 2 stroužky česneku, kmín, kečup, olej
Postup přípravy: Na rozpáleném oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme nakrájenou cuketu, osolíme, opepřime mletým pepřem, přidáme prolisovaný česnek, worchestrovou omáčku, koření a kmín a podusíme doměkka. Přidáme salám nakrájený na nudličky, kečup a prohřejeme. Podáváme s bramborem anebo s chlebem.
Další články
Brambory se pěstují v téměř všech oblastech světa.
Zapečená dýně chutná se sekaným koprem.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Brambory pečené v troubě a pomazánka.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Hedvábná stezka kdysi spojovala Čínu s evropskými zeměmi.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Kuřecí maso s bramborem na smetaně pečeme přibližně hodinu a půl.
Cuketové karbanátky osmažíme dozlatova.
Jogurt vzniká kysáním mléka.
Cuketová čína přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.