Oko

Cuketová buchta s broskvemi

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketová buchta s broskvemi budeme potřebovat:
1 hrnek celozrnné mouky, 1/2 hrnku hladké mouky, 2 vejce, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku mléka, 5 lžic kakaa, polovinu prášku do pečiva, 1 velkou cuketu, broskve

Postup přípravy: Cuketu oloupeme, vydlabeme jadřinec, nastrouháme, chvíli počkáme a vymačkáme z ní vodu. Přidáme mouku, cukr, vejce, olej, prášek do pečiva, mléko, kakao a smícháme. Vzniklou hmotu nalijeme na pečícím papírem vyložený plech a navrch poklademe vypeckované a oloupané broskve. Vložíme do předem vyhřáté trouby a necháme péct na 180° asi 25 minut.


Další články

Brambory se pěstují v téměř všech oblastech světa.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Kuřecí maso s bramborem na smetaně pečeme přibližně hodinu a půl.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketový guláš s rýží nezahušťujeme.
Sterilovaná cuketa nebo patizon pod maso při přípravě jídel.
Olivový olej extra panenský je součástí středomořské kuchyně.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Cuketová buchta perník je pečená na plechu.
Opuštěná země bez lidí, co by se stalo?

Cuketová buchta s broskvemi přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů